Houtgestookteovens.nl

 

info@houtgestookteovens.nl

Tel: 06-55551515

Over ons...

 

Mijn naam is Patrick Overberg en ik heb een passie voor de Mediterrane keuken en kook- en bereidingstechnieken. Vanuit mijn enthousiasme over houtgestookte ovens en de overheerlijke gerechten en producten die hieruit komen heb ik besloten om mensen (belangeloos) te adviseren en te leren hoe ze dergelijke ovens kunnen bouwen en gebruiken.
Een houtgestookte oven kan zo goedkoop of duur worden gemaakt als de gebruiker wenst. Zo wordt het voor iedereen bruikbaar en betaalbaar.

Mensen die overwegen om een tuinoven te (laten) bouwen hebben zich meestal wel al verdiept in het grote aanbod van verschillende leveranciers met vaak schrikbarende prijzen.
In sommige gevallen worden enkele duizenden euro’s gevraagd voor deze (pizza)ovens.
Dat zijn schrikbarende prijzen en dat is zeker niet nodig!

Daar ik de afgelopen jaren gemerkt heb dat het voor veel mensen toch (te) lastig is om een oven te realiseren heb ik besloten om zelf twee low-budget prefab-modellen te importeren met een meer dan geweldige prijs kwaliteit verhouding! Deze zijn zeer eenvoudig te vervoeren, plaatsen en af te werken.

Maar nogmaals, verkoop is niet mijn hoofddoel. U kunt met al w vragen bij mij terecht, ook als u geen oven van mij wilt kopen.

Een oven in de tuin heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen maar de gerechten die er uit komen. Het is ook een sieraad en aanwinst voor uw tuin die een stukje gezelligheid garandeert en gaat bij normaal gebruik en onderhoud een leven lang mee.
Als u regelmatig feestjes geeft is het aankoopbedrag misschien goed terug te verdienen. Toch moeten de bedragen beheersbaar blijven, tenminste, dat vind ik.

Ik heb jarenlange ervaring in het opleiden van mensen en misschien kan ik u helpen met het verwezenlijken van een houtgestookte oven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn concept

In eerste instantie wil ik mensen helpen en daarnaast verkoop ik prefab ovens. Deze hulp is belangeloos. De verkoop van de ovens is bijzaak. Om de kosten van deze ovens zo laag mogelijk te houden maak ik geen gebruik van dure websites, opslagruimtes, winkelpanden en personeel, maar werk van thuis uit. Verwacht dus geen showroom met (kook)demonstraties! Bij het afhalen van de oven zet ik deze klaar en zal ik u demonstreren wat de kwaliteit en bedoeling is. Ook tijdens het opbouwen van uw oven kunt u met al uw vragen bij mij terecht.